Mert @Furkan son güncellemeden önce hikayelerdeki yazı fontunu değiştirebiliyorduk. İphone emoji stilli yazı fontu vs. vardı. Bu özellik geri gelecek mi ya da geliştirici seçeneklerinden bunu tekrar düzenleyebiliyor muyuz?
aslankrall @Furkan reelslere tıklamadan parmakla kaydırarak saniye seçebiliyorduk. Şu an olmuyor nasıl açarım tekrardan?
SinanOK Arkadaşlar mesaj bölümü açılmıyor güncelleme istiyor, günlerdir güncelleme de gelmedi ne yapmamız gerekiyor yardımcı olacak kimse yok mu
AhmetDemir Hikaye'yi açtığımda hata veriyor ve yüzünü kameraya koy diyor ve uygulama kapanıyor. Tekrar tekrar uygulamayı yükledim ama sonuç değişmiyor. Çözümü var mı?
Muaqa Furkan Aeroyu ikinci defa V24 sürümüne güncelledim. Notlarda sorular görünmüyor veya bende soru soramıyorum. Öncesinde soru sorabileceğim bir kısım bile yoktu. Bu seçeneklerle birlikte soru sorabileceğim kısım geldi. Fakat soru soruyorum ve ardından sorduğum soru notlar kısmında yayınlanıp siliniyor. Başkalarının sorduğu sorular bende yine görünmüyor.
Asvel Furkan Instagram'ın normal sürümünde reels'lara not ekleme gibi bir özellik var v24'te bunu aktif etme yöntemi var mı ?
SPREYCGT Hocam merhaba yakın arkadaşlar liste ile paylaştığım zaman hikaye gönderiliyor hikayeyi ana ekran profilimden açmaya çalıştığımda aero çöküyor nasıl fixlerim
TunahanGner Furkan Hocam notlara soru ekleme özelliği ne zaman düzeltilecek? Ne soru ekleyebiliyorum nede eklenen soruları görebiliyorum.
HasanKarada Merhaba, birinin profiline girdiğimde beni takip edip etmediği yazıyordu onu bulamadım. Birde reklamları kapatamıyorum yardımcı olur musunuz?
Yasaka Avatarı olan profiller tam ekran olarak büyütülemiyor ya da indirilmiyor buna bir çözüm var mı eskiden oluyordu
mustafagkkaya Merhaba hikayeleri görenleri arama çubuğu vardı şuan yok ne zaman gelir çok iyi bir özellikti. Gelmesi gereken bir özellik.