Furkan Geliştirici Seçenekleri Nedir? Geliştirici seçenekleri, normal şartlarda yalnızca Instagram geliştiricilerinin kullandığı ve uygulamada bulunan ayarları değiştirmeye yarayan özel bir paneldir. AeroInsta uygulaması yalnızca Instagram geliştiricilerinin değil, herkesin bu özel panele erişmesine olanak sağlar. Geliştirici seçenekleri ile Instagram uygulamasının işleyişini ve çoğu ayarını değiştirebilirsiniz. Uyarı: Geliştirici seçeneklerinde yer alan fonksiyonlar, henüz Instagram tarafından test edilen ve stabil olmayan bir başka deyişle geliştirme sürecinde olan özellikleri içerir. Bu seçenekler henüz stabil çalışmadıklarından, bazı cihazlarda uygulamanın çökmesine neden olabilir. Uygulamanın çökmesi herhangi bir sorun teşkil etmez lakin, uygulamayı yeniden yüklemek zorunda kalabilirsiniz. AeroInsta geliştirici seçeneklerinden kaynaklanan uygulama çökmelerinden sorumlu değildir, geliştirici seçeneklerini kendi sorumluluğunuzda kullanırsınız.
HARUNAYGUN Furkan merhabalar profil sayfasını yenileme tarzını nasıl değiştirebilirim ve hikayeye bakanları izleyici ara vardı onu nasıl yapabilirim son sürümde
Furkan Geliştirici Seçeneklerine Nasıl Ulaşılır? Ana Ekranda bulunan "Ev" simgesine basılı tutun. Ardından önünüze çıkan ekranda "MetaConfig Settings & Overrides" seçeneğine tıklayın.
Furkan Ana Ekran Özelleştirilebilir Ana Ekran Görünümü Bu ayarı yaparken sadece seçenekleri aktif hale getirmeniz yeterli değildir. Ayarın düzgün çalışmasını istiyorsanız aktif seçeneklerin altındaki değiştirilebilir seçenekleri doldurmanız gerekmektedir aksi takdirde ana ekranınızda herhangi bir ikon göremezsiniz. Değiştirilebilir Ayarlarda Kullanabileceğiniz Kelimeler; (0-4 arası tab, 0-2 arası üst bar) (Yazarken hepsini küçük harfle yazmalısınız.) 1) home 2) explore 3) clips 4) profile 5) direct 6) share 7) news 8) menu 9) groups (Düğmeye tıklarsanız çökme yaşa.) Eski Ana Ekran Önceki sürümlerde kullanılan "panavision v0" ayarları maalesef bu sürümde düzgün çalışmıyor. Bu yüzden aşağıdaki görselde olduğu gibi ana ekrandaki ikonları istediğiniz gibi değiştirebileceğiniz "panavision nav3" ayarlarını değiştirmeniz gerekiyor.
Furkan Hikayeler Hikayelerinizi Hangi Ülkelerin Görebileceğini Filtreleme Seçeneği Kamera Ayarları >> Hikaye adımlarını izleyerek özelliği kullanabilirsiniz. Hikayelerde Avatar Stickeri Kamerada “Sen de Ekle” Seçeneği Çıkartmaların Yeni Görünümü Hikayelerde Birden Fazla Liste Özelliği 60 saniyelik hikayeler "max reel reshare length" seçeneğini 60 olarak değiştirmelisiniz. Daha sonrasında 60 saniyelik videolarınızı hikayenizde paylaşabilirsiniz. Hikayeleri Yakınlaştırma/Uzaklaştırma Özelliği Hikayelerde Profil Paylaşma Hikayeleri Önizleyerek Görüntüleme Özelliği
EbubekirAydn Furkan Öncelikle merhaba, Allah iyilik versin.Ben hikayelerin ön izlemesini kullanamıyorum.Ekranda sürekli olarak tıpkı sizin paylaştığınızk ekran görüntüsünde olduğu gibi @happycatclub hikâyesinin ön izlemesi hâlinde yani demek istediğim hiçbir şey gözükmüyor bunun sorunu nedir acaba?
Furkan Direct Grup Fotoğrafını Değiştirme Seçeneği Mesajınızın Doğrudan Okundu Süresini Görüntüleme Efektli Mesaj Özelliği Mesajlarda “Taslak” Seçeneği Mesaj Detayları Yeni Tasarımı Gönderi Yorumlarını DM Gönderme Sohbet İçinde Arama Özelliği DM Medya Gönderme Kısmının Yeni Görünümü Sosyal Kanal Özelliği İlk olarak aşağıdaki seçenekleri aktif etmelisiniz. Bu seçenekler ile mesajlar kısmında “Bir Kanal Oluştur” özelliğini açabilirsiniz. Ardından aşağıdaki seçenekleri aktif etmelisiniz. Göndermeden Önce Medya Önizlemeleri Mesajları Düzenleme Özelliği
Furkan Profil "Avatar" Özelliği Ayarlar >> Hesap >> Avatarlar adımlarını izleyerek avatar oluşturma bölümüne ulaşabilirsiniz. “Hitaplar” Özelliği Profilde Bulunan Gönderilerin Yeni Açılma Animasyonu Öne Çıkarılanlar Sekmesinde “Göz At” Özelliği Öne Çıkarılanlar Sekmesi Izgara Görünümü Profil Sekmesinde Kaydedilenler Simgesi
Furkan Keşfet Keşfette İçerik Kontrolleri Keşfette Arkadaş Izgarası Özelliği Bu özellik şu anda stabil çalışmıyor.
FaruQ Furkan Profile müzik koyma özelliği nasıl aktif ediliyor? Aktif ettim ama müziği seçtikten sonra kaydet butonuna basınca sorun oluştu hatadı veriyor ve başka profillerde ki müzikleri göremiyorum.
EmrahErden Furkan hocam birinden aldığımız sesli mesajı başkasına kendi mesajımiz gibi atma tarzında bir özellik yok mu
Muaqa Furkan Aeroyu ikinci defa V24 sürümüne güncelledim. Notlarda sorular görünmüyor veya bende soru soramıyorum. Öncesinde soru sorabileceğim bir kısım bile yoktu. Bu seçeneklerle birlikte soru sorabileceğim kısım geldi. Fakat soru soruyorum ve ardından sorduğum soru notlar kısmında yayınlanıp siliniyor. Başkalarının sorduğu sorular bende yine görünmüyor.
Asvel Furkan Instagram'ın normal sürümünde reels'lara not ekleme gibi bir özellik var v24'te bunu aktif etme yöntemi var mı ?
Can Reels ve akıştaki videolarda ileri geri sarma özelliği vardı. bu sürüm ile ona ulaşamıyorum. yardımcı olur musunuz?
Metehan Dm temaları görünmüyor ve varsayılan olarak kalıyor değiştirsem de ne yapabilirim bunu çözmek için
M1f4 Eskiden reelslerde kaydırma çubuğunu aktif edebiliyorduk şuanda varmı acaba geliştirici seçeneklerinden aktif ediyorum ama çalışmamakta
thefurkan hocam reels videolarini durdurduktan sonra tekrar oynatmaya tıkladığımizda video devam etmiyor yeni guncellemeyle boyle oldu ayrica reels izlerken 10 videoda bir falan videonun uzerindeki yorum begenme sembolleri ve paylasan sayfanin adi biraz sola kayiyor
MehmetTantakran thefurkan kayması Instagram kaynaklı ya o kaymış olan videolara dikkat et beğenme sayıları kapalı "Beğenmeler" yazıyor o yazıyı ekrana sığdırmak için uğraşıyor onunla uğraşırken ekranın sol kısmı kayıyor. Beğenme sayısı görünenler de ise bir sorun olmuyor bakarsan farkedersin zaten. İnsanlar kendi ayarlarından beğenme sayısını gizleyince oluyor o da
MehmetTantakran Profilde daha uzun ızgara görünümü vardı o çok güzeldi şuan nereden yapıyoruz gözlerimiz alışamadı...
Furkan MehmetTantakran Merhaba. Özellikler Instagram tarafından kontrol edilmektedir. Maalesef bahsettiğiniz özellik son sürümde kaldırıldı.
wearelloud DM kısmındaki 'notlar' özelliği gözükmüyor. Yani kimsenin notları gözükmüyor ve ben de ekleyemiyorum