UmutOzturk Hocam sende ekleyi kullanamıyorum yukarıdakini açmama rağmen bazı arkadaşlar hikayesinde işte en güzel fotonu sende ekle diye paylaşıyor ben yapamıyorum nasıl yapabilirim
Furkan UmutOzturk Merhaba. Bir önceki mesajımda belirttiğim durum yeni gelen veya gelecek tüm özellikleri kapsıyor. " AeroInsta'nın Base sürümü düşük olduğu için bu özelliği AeroInsta uygulamasında kullanamazsınız. Özelliğe erişmek için Resmi Instagram uygulamasını kullanmalısınız."
Furkan Rmznkrdgli zgeSkmen Brokolii Merhaba. Özelliğe erişmek için aşağıdaki seçenekleri aktif etmelisiniz.
HesapBu iPhone'larda hikaye paylaşıldığında oluşan kenarların ovalliğini Aero'da nasıl uygulayabiliriz? Fikri olan var mı?
Furkan Yasins Yasin Merhaba. Her rehberin başında geliştirici seçeneklerine nasıl erişebileceğiniz detaylı bir şekilde açıklanmıştır. Rehberin başını okuduğunda nasıl ayarlara erişeceğini öğrenebilirsin.
UURAKTA Merhaba bir önceki sürümde attığımız storylerde goruntuleyenlerin içinde istediğimizin ismini arayabilecegimiz bir arama cubugu vardi o özellik kalktı mı acaba ?
Furkan UURAKTA Merhaba. Birkaç mesaj öncesinde bu özellik hakkında bilgi verdim. Lütfen o bilgilendirme mesajını okuyun.
MehmetSalihKaraklah Merhabalar ben aero insta indirmek istiyorum ama uygulama yüklenmedi hatası alıyorum neden olabilir? Cihaz Samsung A10
burakutku İyi günler hocam, Instagram Aero'da önceden reels izlerken ileri geri sarabiliyorduk (altta çubuk şeklinde bölüm vardı) ama şimdi 20,21,22 versiyonlarında bulunmuyor. Yardımcı olur musunuz?
SametAyas Hocam merhabalar, hikayeye bakanları arama çubuğu için mesajların hepsini kontrol ettim birkaç kez ama sanırım yok ilgilenebilir misin ?
Furkan SametAyas Merhaba. Ayarları tekrar kontrol ettim, maalesef ayar bulunuyor fakat ayarları aktif ettiğinizde çalışmıyor. Aero'nun son sürümlerinde de şimdilik bulunmayacak gibi duruyor.
OnurKurt Reis Selam bu reels bölümünde gösterdiğin topluluk ve yakındakiler kısmı bende çıkmıyor seçenekleri aktif ettiğim halde
Furkan OnurKurt Merhaba. Eğer ayarları aktif ettiyseniz "Reels" yazan kısma tıkladığınızda "Takip Ettiklerin" ve "Yakındakiler" seçeneklerinin çıkması gerekiyor. Eğer yine çıkmadıysa ayarların ve reels kısmının ekran görüntüsünü göndermenizi rica ediyorum.